eur:
393.16
usd:
367.81
bux:
66027.93
2024. április 24. szerda György
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Házi készítésű sokkolóval próbálta lebénítani feleségét, hogy aztán végezzen vele

P. Ferenc azt állítja, filmszakadás közeli élményben volt része.

Pár napra jött haza Németországból P. Ferencné, hogy láthassa unokáit, de ez a látogatás kis híján végzetesnek bizonyult számára. Férje, akit jómódban élő vállalkozóként tartanak számon a Pest megyei településen, közös otthonukban brutálisan rátámadt. Miközben a nő vacsorázott, férje

hátulról le akarta bénítani egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval

– írja a Blikk.

A halálra rémült asszony kimenekült az utcára, és egy bokor mögé bújt, onnan figyelte bizonytalan lépésekkel, késsel a kezében közeledő férjét. A nő pár perccel később visszaosont a házba, magához vette közben a terasz asztalán lévő kést és a sokkolót, és az ágytakaró alá rejtette azokat. Épp a telefonját kereste, amikor a férje – kezében egy másik késsel – megjelent az ajtóban és újra rátámadt. A nőnek végül sikerült a férfi kezéből kivennie a kést, amit egy szemestbe dobott, majd kimenekült a házból. Először az orvosi ügyeletre ment, onnan pedig a rendőrségre – foglalja össze a történteket a bulvárlap.

P. Ferenc előállításakor tagadta a bűncselekményt, panasszal élt a gyanúsítás ellen, viszont vallomást tett. Azt mondta:

filmszakadás közeli élményben volt része, az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén

– olvasható a Police.hu-n.

A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak P. Ferenc kézírásával, amelyben felesége megölését vetette papírra. Többször küldött neki fotót a garázsban felkötött hurkokról, amellyel öngyilkossági gondolatait jelezte. A gyanú szerint terve az volt, megöli asszonyát, majd végez magával.

Police.hu
Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta letartóztatott férfi ellen.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Mi lesz a jövő fenntartható technológiája?

Mi lesz a jövő fenntartható technológiája?

A technológia akkor érdekes, ha az egy hosszútávú, jó célt tud támogatni. Bár sok régi beidegződést meghaladtunk az elmúlt időszakban Magyarországon is, de még most is sok a kihívás. Mi tudja segíteni a technológiákban a zöld átmenetet? Melyik technológiában hisznek most a nagyvállalatok? Milyen szerepet játszik ebben a digitalizáció? Gazdaságilag ez mennyire fenntartható és min kellene változtatni a zöld átállás megvalósítása érdekében? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciának szakértői Szoboszlai Beáta, a PwC Magyarország energiaipari és közműszolgáltatási tanácsadási igazgatójának moderálásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×