eur:
387.33
usd:
356.85
bux:
66288.77
2024. február 22. csütörtök Gerzson
Nyíregyháza, 2020. március 29.Védőmaszkot viselő idős férfival beszélgetnek rendőrök a nyíregyházi Rákóczi utcában 2020. március 29-én. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokat, drogériákat, patikákat 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek látogathatják. A rendőrség a közterületeken megnyugtató, segítő, empatikus és lojális intézkedésekkel sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartásra.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Rendőri csúcsvezető lett gyanúsított - pofonok is elcsattanhattak az irodájában

A sértett ezredesnő tavaly nyáron tett feljelentést.

Az RTL Híradó értesülése szerint könnyű testi sértés miatt gyanúsítottként kell felelnie az ORFK egyik meg nem nevezett csúcsvezetőjének.

A vezérőrnagyot egy ezredesnő jelentett fel tavaly nyáron - titkos szerelmi viszonyban lehettek korábban.

A gyanú szerint a férfi a saját irodájában szidta, verbálisan alázta a nőt, többször meg is ütötte. Ezt követően a nőt áthelyezték, januárban felmentették a munkavégzés alól. A nőt a történtek után azonnal áthelyezték, januárban pedig felmentették a munkavégzés alól.

A rendőrségi vezető az RTL információi a helyén van.

Címlapról ajánljuk
Julian Assange felesége: az én férjemet még meg lehet menteni

Tudósítónktól
Julian Assange felesége: az én férjemet még meg lehet menteni

„Navalnijt már nem lehet megmenteni, de az én férjemet még igen” – ezt mondta Julian Assange felesége. A WikiLeaks alapítója szerdán tett egy utolsó kísérletet, hogy megakadályozza kiadatását az Egyesült Államoknak, ahol 175 év börtönt is kaphat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
Gyengén kezdte a dollár a napot

Gyengén kezdte a dollár a napot

Az euróval szemben a héten egy fontos ellenállásról fordult a forint, míg a dollár esetében is egy fontos technikai szint áttörése adott teret a további erősödésre. Ami a gazdasági eseményeket illeti, a KSH keresetekről szóló jelentése után hamarosan áru- és szolgáltatáskereskedelem adatokat közül a Pénzügyminisztérium. Emellett pedig európai és amerikai beszerzési menedzser index adatok, és inflációs statisztika is érkezik a nap folyamán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×