eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyíregyháza, 2020. március 29.Védőmaszkot viselő idős férfival beszélgetnek rendőrök a nyíregyházi Rákóczi utcában 2020. március 29-én. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokat, drogériákat, patikákat 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek látogathatják. A rendőrség a közterületeken megnyugtató, segítő, empatikus és lojális intézkedésekkel sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartásra.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Rendőri csúcsvezető lett gyanúsított - pofonok is elcsattanhattak az irodájában

A sértett ezredesnő tavaly nyáron tett feljelentést.

Az RTL Híradó értesülése szerint könnyű testi sértés miatt gyanúsítottként kell felelnie az ORFK egyik meg nem nevezett csúcsvezetőjének.

A vezérőrnagyot egy ezredesnő jelentett fel tavaly nyáron - titkos szerelmi viszonyban lehettek korábban.

A gyanú szerint a férfi a saját irodájában szidta, verbálisan alázta a nőt, többször meg is ütötte. Ezt követően a nőt áthelyezték, januárban felmentették a munkavégzés alól. A nőt a történtek után azonnal áthelyezték, januárban pedig felmentették a munkavégzés alól.

A rendőrségi vezető az RTL információi a helyén van.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×