INFORÁDIÓ 
2020. június 3. szerda
Klotild

gyilkosság

budapest

orczy kert

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit. Egy háromfős társaság egyik tagja szúrt meg egy 25 éves férfit a 28-as villamoson, majd a helyszínről elmenekült. A 25 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, a sérüléseibe belehalt.

Sokkoló részletek a budapesti villamoson elkövetett gyilkosságról

Infostart

A kutyáját védte a fiatal férfi, amikor szíven szúrták a VIII. kerületi Orczy téren, a 28-as villamoson.

Az Infostart is beszámolt az emberölésről, és arról, hogy a megtámadott 25 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni.

A rendőrök 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV telepen a 43 éves L. Jánost is, akik összefüggésbe hozhatók az emberöléssel.

A Blikknek most beszélt a támadásról az áldozat barátja, aki szemtanúja volt a történteknek, de nem tudta megakadályozni a tragédiát. Mint együtt szálltak fel a villamosra, hazafelé tartottak, amikor az egyik megállóban két férfi és egy nő beléjük kötött. “Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt” - idézte fel a történteket a férfi.

“Ahogy az a három ember felszállt, kiszúrták maguknak Gábort, elkezdték bökdösni a kutyát, piszkálni az orrát. Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta”.

Próbáltam segíteni, Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni….
Gábor sebét Márk próbálta elszorítani, de hiába. A legjobb barátja karjában halt meg. A rendőrség alig húsz perccel később elfogta a tetteseket. A kutya elszaladt, azóta is keresik. Az áldozat szülei Írországban élnek, most úton vannak hazafelé.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018