eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Letartóztatásban az agresszív gázoló

A hétvégén történt halálos baleset okozója ittas volt, amikor elütötte az út mellett füvet nyíró férfit.

Vasárnap egy Toyota vezetője közlekedett a 65-ös főúton Zomba irányából Tamási irányába Kéty belterületén, amikor lesodródott az útról, és elütötte az úttest mellett füvet nyíró 68 éves helyi férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gázoló a balesetet követően mind a helyszínen, mind előállításakor agresszív magatartást tanúsított.

A 35 éves tolnai férfit a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a járművezető erősen ittas volt, amikor a balesetet okozta. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására, akit az ügyészség indítványára a bíróság letartóztatásba helyezett.

Az eset kapcsán a 35 éves elkövetővel szemben – halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúján túl – számos más bűncselekmény elkövetése miatt is indul büntetőeljárás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×