INFORÁDIÓ 
2020. május 26. kedd
Evelin, Fülöp

rendőrség

kelenföldi pályaudvar

fegyver

Pánik Kelenföldön egy gépfegyveres miatt

Pánik Kelenföldön egy gépfegyveres miatt

Infostart

A rendőrséghez hétfőn bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi puskával ment be a Kelenföldi pályaudvarra. Csak azután derült ki, hogy játékpisztoly van nála, miután leteperték és bevitték a rendőrőrsre.

A napi.hu értesülései szerint hétfőn 15 óra 46 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Budapest XI. kerületében a Kelenföldi pályaudvaron egy férfi puskával az oldalán megy le az egyik lépcsőn. A járőrök a férfit igazoltatni akarták, de a rendőri felszólításnak nem tett eleget. A férfivel szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak, megbilincselték és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol megállapították, hogy a férfinél egy airsoft típusú légfegyver volt.

Az illetékes rendőrkapitányság közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés és garázdaság szabálysértés miatt eljárás indít a férfi ellen, mert az airsoft típusú fegyver mások testi épségében csak korlátozottan tehet kárt, de tárolása és szállítása is szigorú jogszabályokhoz kötött.

A portálnak egy szemtanú azt mondta, a peronon egy férfit látott utcai ruhában egy nagy gépfegyverrel a kezében. Majd pár pillanattal később négy rendőr jelent meg, kiabáltak a férfinak, majd ártalmatlanították, és gyorsan el is vitték a helyszínről az illetőt.

A pályaudvaron az eset nem okozott fennakadást, a közjáték mindössze pár percig tartott.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018