eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Pánik Kelenföldön egy gépfegyveres miatt

A rendőrséghez hétfőn bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi puskával ment be a Kelenföldi pályaudvarra. Csak azután derült ki, hogy játékpisztoly van nála, miután leteperték és bevitték a rendőrőrsre.

A napi.hu értesülései szerint hétfőn 15 óra 46 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Budapest XI. kerületében a Kelenföldi pályaudvaron egy férfi puskával az oldalán megy le az egyik lépcsőn. A járőrök a férfit igazoltatni akarták, de a rendőri felszólításnak nem tett eleget. A férfivel szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak, megbilincselték és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol megállapították, hogy a férfinél egy airsoft típusú légfegyver volt.

Az illetékes rendőrkapitányság közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés és garázdaság szabálysértés miatt eljárás indít a férfi ellen, mert az airsoft típusú fegyver mások testi épségében csak korlátozottan tehet kárt, de tárolása és szállítása is szigorú jogszabályokhoz kötött.

A portálnak egy szemtanú azt mondta, a peronon egy férfit látott utcai ruhában egy nagy gépfegyverrel a kezében. Majd pár pillanattal később négy rendőr jelent meg, kiabáltak a férfinak, majd ártalmatlanították, és gyorsan el is vitték a helyszínről az illetőt.

A pályaudvaron az eset nem okozott fennakadást, a közjáték mindössze pár percig tartott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×