eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Vérfertőző kapcsolat is megelőzhette a gyilkosságot

Bátyja lányának meztelen holttestét B. J. a pincében ásta el, egyelőre bizonytalan, milyen kapcsolat volt köztük. B. J. beismerte a gyilkosságot.

Megfojtotta bátyja 17 éves lányát egy férfi Zala megyében, a holttestet pedig elásta a pincében - legalábbis ezzel vádolják a Zaol.hu bírósági tudósítása szerint.

A hétfői tárgyalási napon a vádlott B. J. elmondta, hogy unokahúga 2007. május 16-án reggel meglátogatta, pénzt kért tőle, de nem adott neki, ezért távozott, ám este visszatért és több tízezer forintot kért, mondván, nem akar hazamenni többé. B. J. állítása szerint győzködte a lányt, hogy ne csináljon butaságot, a lány azonban szemére vetette múltját - B. J. hét évet ült börtönben korábban. A kamasz öngyilkossággal is fenyegetőzött, a nadrágjából kihúzta a zsinórt és a nyakához tette; B. J. vallomása szerint ekkor ő elveszítette a fejét, és a zsinórt meghúzta, a lány pedig nem mozdult többé.

Ezután a holttestet a pincében elásta, de előtte levetkőztette, amire nem tudott magyarázatot adni, de azt - korábbi vallomásaival ellentétben - kijelentette, nem volt köztük szexuális kapcsolat,

"testvéreként szerette" testvére lányát.

A vádirat szerint azonban a férfi 2007 tavaszát megelőző hónapokban szexuális kapcsolatba került az unokahúgával, akinek az együttlétekért cigarettát és pénzt adott.

A lányt eltűntként keresték évekig, az ügy aktáját tavaly újra megnyitották, tanúkat hallgattak meg, és ez alapján jutottak el a férfihoz, aki poligráfos vizsgálatot követően beismerte az emberölést.

Ítélet még nem született.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×