eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Gyilkolt Szabolcsban a szökött rab

Két napot tölthetett eltávozáson a férfi, majd úgy döntött, hogy nem megy vissza a börtönbe.

Emberölés és fogolyszökés miatt kell bíróság elé állnia annak a férfinak a Nyíregyházi Törvényszéken, aki a vádirat szerint tavaly júniusban két nap eltávozást kapott a bv. intézetből, ahol büntetését töltötte.

A férfi június 16-án reggel felkereste volt élettársát, és közölte vele, hogy nem akar visszamenni a börtönbe, bujkálni fog, és kérte, hogy tartson vele ő is. Egy Nagyecsed melletti erdős részen a sértett próbálta lebeszélni a vádlottat arról, hogy elszökjön, bujkáljon büntetése elől, és javasolta, hogy inkább térjen vissza a bv. intézetbe.

Ezen a vádlott feldühödött, elővett egy cipőfűzőt, amelyet a sértett nyakán átvetve olyan erősen meghúzott, hogy ő ma helyszínen meghalt. A sértett holttestét aznap délután ismerőse találta meg. A férfit másnap egy lakatlan házban fogták el. Az ügyben május 10-én tartanak előkészítő ülést a Nyíregyházi Törvényszéken - írja a Szabolcshír.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×