eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Rendőrségi kordon egy családi ház előtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson, a Dózsa György úton, ahol az MTI értesülése szerint családi tragédia történt; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nőt. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a két kiskorú gyermeket, a férfi és nő pedig akasztás következtében vesztette életét.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Gyilkosság Budapesten

Egy férfi holttestére bukkantak a XIV. kerületben egy autóban.

Megöltek egy férfit Budapesten, holttestére a XIV. kerületben egy autóban találtak rá - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap a honlapján.

A közlemény szerint a rendőrök bejelentés alapján mentek ki a Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, ahol egy autó első ülésén találtak rá a halott férfira.

A szemle során kiderült, hogy a 60 éves férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×