eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Életfogytiglant kaphat a baltás gyilkos

Egy 36 éves nőt vádolnak a sarkadkeresztúri emberöléssel, az áldozat a vádlott 81 éves nagymamamája.

A vádirat szerint a 36 éves cserszegtomaji nő 2017. november 9-én este kereste fel a 81 éves asszonyt, hogy pénzt kérjen tőle, de ő nem akart adni. A két nő összevitatkozott, az unoka a szerszámosládából kivett egy baltát, és a konyhában a neki háttal álló sértettet kétszer fejbe vágta vele.

Az idős asszony összeesett, a vádlott egy ideig a szomszéd szobában dohányozva hallgatta a hörgését, ezután még legalább ötször lesújtott rá a baltával. Az idős nő meghalt.

A vádlott ekkor magához vette nagyanyja nyakláncát, arany fülbevalóit, a holttestet pedig egy irhakabáttal együtt az udvari kukába rejtette. Összetakarított a házban, a baltát letörölte, a véres szőnyeget elrejtette, az összevérezett függönyt elégette. Magához vette az idős asszony laptopját és további ékszereket is, majd indulni készült. Ekkor azonban megérkezett az egyik szomszéd és az idős nő más hozzátartozói is, akik rendőrt hívtak.

A Békés Megyei Főügyészség a nőt előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolta meg és életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozta. Az eljárás a Gyulai Törvényszéken folytatódik.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×