eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Megütötte és kirabolta a diáklányt két kamaszfiú

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába péntek délután az egyik tanintézet igazgatója tett bejelentést, miszerint az iskola egyik tanulóját ismeretlen személyek kirabolták.

A salgótarjáni nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút, melyet követően a 15 éves társa a rendőrkapitányságon önként megjelent – írja a Police.hu.

A beszerzett adatok alapján Salgótarján belvárosában, az utcán a két fiatalkorú – pár perccel a bejelentést – megszólította a sértettet, aki erre nem reagált, ezért őt a járdán pár méteren át követték. Ekkor a 16 éves fiú a lányt egy alkalommal arcán megütötte és kezéből a mobiltelefonját erőszakkal kivette, füléből a fülhallgatót kitépte és azokkal a helyszínről távoztak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a két fiút rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, a sértettől elvett telefont a 16 éves fiú ruházatában megtalálták és lefoglalták. A hatóság tagjai a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×