eur:
394.28
usd:
370.51
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Véres jelenetté fajult egy ittas nő igazoltatása Röjtökmuzsajnál

Betörték a rendőrautó ablakát, a szilánkok megsebesítették az egyik rendőrt.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint az eset még tavaly májusban történt, a 35 éves nő egy luxusautót vezetett ittas állapotban Röjtökmuzsaj közelében. A rendőrök elő akarták állítani, hogy vér- és vizeletmintát vetessenek tőle, ezért beültették a rendőrautóba - írja a Kisalföld.

Ezt nehezményezte a nő vele lévő társa, egy férfi, aki beült a nő mellé a rendőrkocsiba, és nem hagyta magát kiszállítani, a rendőrautó ajtaját többször visszarántotta, majd olyan kezdte ütni a rendőrautó jobb hátsó ajtóüvegét, hogy az kitört és megvágta az ott álló egyik rendőr kezét és nyakát.

A férfit ezek után a rendőrök kiemelték az autóból, ezt a nő próbálta megakadályozni, ezért őt is kiemelték. A dulakodás közben a nő ráütött az egyik rendőr kezére, és mindkét elkövető becsmérlő szavakkal sértegette a rendőröket.

A sérült rendőr sebei nyolc napon belül gyógyultak. A rendőrautóban keletkezett kár csaknem 126 ezer forint.

A vádlottaknak hivatalos személy elleni erőszakért és négy rendbeli becsületsértésért kell felelniük. Emellett az ügyészség a nőt ittas állapotban elkövetett járművezetéssel, a férfit rongálással és könnyű testi sértéssel is vádolja. A büntetési tétel mindkettejük vonatkozásában hét és fél évig terjedő szabadságvesztés - közölte hétfőn az ügyészség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×