eur:
395.66
usd:
366.9
bux:
65613.15
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ál vízóra-leolvasók fosztogatnak Óbudán

Felhívást adott ki a Fővárosi Vízművek, arra figyelmeztet, hogy a társaság a III. kerületben jelenleg nem olvas le lakás-mellékvízmőket.

Több bejelentés érkezett a Fővárosi Vízművekhez arról, hogy a III. kerületben magukat vízóra-leolvasónak kiadó csalók fosztottak ki főként idős embereket.

A cég felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy minden munkatársuk arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkezik, azt felmutatva tudja igazolni, hogy valóban a Fővárosi Vízművek képviseletében jár el.

A vízművek azt kéri a fogyasztóktól, hogy ha bárki bizonytalan, hogy valóban a vízművek alkalmazottja kerest fel, vagy felmerül a gyanú, hogy csalóval áll szemben, ne engedje be a lakásba, hívja a Vízvonalat a 06 1 247 7777-es vagy a rendőrséget a 107-es telefonszámon!

A Fővárosi Vízművek munkatársai előzetes ütemterv szerint, évente egy alkalommal olvassák le a lakás-mellékvízmérőket. Ennek ütemezéséről a www.vizmuvek.hu oldalon ad tájékoztatást. Ugyanakkor az ivóvíz-szolgáltatási számla hátoldalán is meggyőződhetnek a fogyaysztók arról, hogy az adott lakásban milyen időszakban várható a leolvasás, amelyről értesítést is hagynak a társasházakban.

A vízművek képviselői más esetben nem lépnek be a lakásokba, és az is kizárólag csak rendkívüli helyzetben - például vízhiány esetén - fordulhat elő, hogy becsöngetnek az ingatlanokba - írja közleményében a Fővárosi Vízművek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×