eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, korábbi nevén Budapest Ferihegy nemzetközi repülőtér, Budapest nemzetközi repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és legismertebb. Forgalma meghaladja az évi 10 millió utast. MTVA/Bizományosi: Balaton József  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Balaton József

Körözött férfi miatt ürítették ki a ferihegyi terminált

Korábban terrorgyanúról szóltak a hírek, később kiderült, hogy a külföldi férfi zavartan viselkedett, kórházba vitték.

Nem sokkal 10 óra előtt kapta a bejelentést a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, hogy a Ferihegyi repülőtér 2A termináljában az egyik check-in pultnál egy külföldi utas hangoskodik, zavarja az utasokat.

A férfi már akkor furcsa volt, amikor kiszállt a taxiból, berohant a terminálba, ahol

letette a táskáját és eltávolodott tőle.

A rendőrök a férfi gyanús viselkedése miatt a terminált kiürítették, a tűzszerészek a csomagot átvizsgálták, robbanóanyagot nem találtak - írja a police.hu

A zavartan viselkedő férfihez a rendőrök mentőt hívtak. A férfi kórházba került, közben a rendőrök ellenőrizték az adatait, és

kiderült, hogy garázdaságért és kábítószer birtoklásáért körözik.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője a 444.hu portálnak úgy fogalmazott, hogy sokkal inkább orvosi esetről van szó, mint terrorizmusgyanúról. Mint mondta, a biztonságiak az ilyenkor szokásos protokoll szerint jártak el, kihívták a rendőröket és a tűzszerészeket. Hardy Mihály szerint az egész akció a kiürítéssel együtt 20-25 percig tartott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×