eur:
393.76
usd:
368.81
bux:
65979.83
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Trükkös tolvaj: munka helyett lopott

A rendőrök elfogták azt a fiatal nőt, aki úgy tett, mintha munkát vállalna egy budapesti étteremben, közben csak meg akarta lopni a leendő kollégáit.

A 19 éves budapesti nő szombton reggel megjelent egy I. kerületi étteremben, majd hamis adatokkal kitöltött egy jelentkezési lapot és megkezdte a próbanapját. Pár óra múlva közölte, hogy ő inkább hazamegy, ezért lement az öltözőbe, majd átkutatta az alkalmazottak táskáját és ellopta a bennük lévő pénzt. Ezután kiment az étteremből, de kis idő elteltével az étterem alkalmazottainak feltűnt a lopás, ezért a nő után mentek, majd amikor utolérték, visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök a nőt elfogták, valamint megtalálták nála az ellopott pénzt - olvasható a police.hu-n.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a nő még 2018 januárjában hasonló módszerrel követett el bűncselekményt egy ferencvárosi étteremben. A nyomozók a nőt lopás és hamis magánokirat felhasználása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×