INFORÁDIÓ 

2018. május 24. csütörtök
Eliza, Eszter

Fiatal focistát késeltek halálra

Infostart
A 17 éves labdarúgót még szombat este szúrta le egy 25 éves férfi Tápiószentmártonon, amikor két társaság összeszólalkozott.

Ahogy arról beszámoltunk, halálos késelés történt szombaton este Tápiószentmártonban. A rendőrség közlése szerint a 25 éves gyanúsított előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival. A 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban pedig életét vesztette.

A 24.hu információi szerint az áldozat egy 17 éves fiatal, aki a Nagykáta SE U19-es korosztályú csapatának labdarúgója volt. Az ügyben a portál megkereste a rendőrséget is, amely arról tájékoztatott, hogy az áldozat egy tápiószentmártoni fiatal, de a nevét a jogszabályok értelmében nem árulhatták el.

Az elkövetőt őrizetbe vették, ellene a továbbiakban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

A címlapról ajánljuk