INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Meglepő fordulat a Dózsa György úti halálos baleset nyomozásában

InfoRádió
Már nem csupán M. Richárdot, hanem a Citroen sofőrjét is meggyanúsította a rendőrség a Dózsa György úton történt tragédia ügyében.

A PestiSrácok.hu értesülése szerint a férfit a napokban hallgatta ki halálos közúti baleset okozásának gyanújával a nyomozást folytató Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A gyanúsítás alapja többek között az a szakvélemény lehet, amely megállapította, hogy a Citroen szabálytalanul kanyarodott. A májusban történt balesetben ketten haltak meg, többen pedig súlyosan megsérültek.

Májusban egy Mercedes kabrió egy Citroennel karambolozott a fővárosi XIII. kerületben, a Dózsa György úton. A Citroen a közeli trolimegállóba csapódott, elsodorva az ott várakozókat. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette. A kabriót az éjszakai életben jól ismert M. Richárd vezette. 

A férfit hónapokkal az eset után őrizetbe vették, majd halálos közúti baleset okozásával meggyanúsították, továbbá kezdeményezték az előzetes letartóztatását, de a Fővárosi Törvényszék a házi őrizet mellett döntött.

A rendőrség a napokban gyanúsítottként hallgatta ki a Citroen sofőrjét, a férfit "halált okozó közúti baleset okozásával gyanúsítják". 

A címlapról ajánljuk