eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
Meglepő fordulat a Dózsa György úti halálos baleset nyomozásában

Meglepő fordulat a Dózsa György úti halálos baleset nyomozásában

Már nem csupán M. Richárdot, hanem a Citroen sofőrjét is meggyanúsította a rendőrség a Dózsa György úton történt tragédia ügyében.

A PestiSrácok.hu értesülése szerint a férfit a napokban hallgatta ki halálos közúti baleset okozásának gyanújával a nyomozást folytató Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A gyanúsítás alapja többek között az a szakvélemény lehet, amely megállapította, hogy a Citroen szabálytalanul kanyarodott. A májusban történt balesetben ketten haltak meg, többen pedig súlyosan megsérültek.

Májusban egy Mercedes kabrió egy Citroennel karambolozott a fővárosi XIII. kerületben, a Dózsa György úton. A Citroen a közeli trolimegállóba csapódott, elsodorva az ott várakozókat. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette. A kabriót az éjszakai életben jól ismert M. Richárd vezette. 

A férfit hónapokkal az eset után őrizetbe vették, majd halálos közúti baleset okozásával meggyanúsították, továbbá kezdeményezték az előzetes letartóztatását, de a Fővárosi Törvényszék a házi őrizet mellett döntött.

A rendőrség a napokban gyanúsítottként hallgatta ki a Citroen sofőrjét, a férfit "halált okozó közúti baleset okozásával gyanúsítják". 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×