eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Fegyvert rántott a feldühödött autós

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki gázpisztollyal lőtt egy vita hevében.

Hétfőn délután Budapesten, az Izabella utcában egy autó sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett. A vita hevében a gépkocsit vezető férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel egy alkalommal rálőtt a kerékpárosra, majd a helyszínről elhajtott. A kerékpárosnak a lövés következtében sérülése nem keletkezett.

A nyomozók rövid adatgyűjtést követően megállapították, hogy a gépkocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit még az esti órákban elfogtak. A férfi gépkocsijában a rendőrök megtalálták a fegyvert, amit le is foglaltak tőle.

A nyomozók mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×