eur:
395.45
usd:
372.39
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Elszakadt a rendőrök egyenruhája a kocsmában

A vendégeken múlt, hogy nem ruházták meg az intézkedő rendőröket a kocsmában.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben, akik az elmúlt héten szombaton hajnalban, jogszerűen intézkedő rendőrökre támadtak egy miskolci kocsmában.

A három gyanúsított – egy középkorú nő,az élettársa és a fia -már eleve ittas állapotban érkeztek a sörözőbe, ahol a fiú miután összetört egy poharat, szóváltásba keveredett a pincérnővel, majd a nő védelmére kelő egyik vendéget akarta durva, trágár szidalmak kíséretében megverni. A fiatal gyanúsítottat nem lehetett jobb belátásra bírni, így a söröző tulajdonosa értesítette a rendőrséget - olvasható az ügyészség honlapján.

A helyszínre érkező járőrök a fiatalembert kérdőre vonták a viselkedése miatt, azonban ez semmiféle hatással nem volt rá, közölte, hogy nem érdeklik a rendőrök, majd egyikük egyenruháját megragadta és a járőrt rángatni kezdte. A másik rendőr azonnal kollégája védelmére kelt, a gyanúsítottat próbálták megbilincselni, azonban ekkor bekapcsolódott az eseményekbe a már említett nő és az élettársa és mindketten olyan erővel kezdték el rángatni az intézkedő rendőröket, hogy mindkettejük egyenruhája elszakadt.

A járőröknek végül két vendég igen határozott fellépésének köszönhetően sikerült úrrá lenniük a helyzeten, a gyanúsítottakat az időközben kiérkező erősítés tagjainak segítségével állították elő.

Az ügyészség a három gyanúsítottat őrizetbe vette, majd kihallgatásukat követően velük szemben – különös figyelemmel személyi körülményeikre – előzetes letartóztatás helyett, lakhelyelhagyási tilalom elrendelésére tett indítványt, melynek a bíróság helyt adott.

Az elkövetők bűnösségük megállapítása esetén, 2 – 8 évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×