eur:
393.33
usd:
367.92
bux:
65878.06
2024. április 24. szerda György

Elfogták a brutális szexpartnert

Kikötözött és megerőszakolt egy prostituáltat az egyik kuncsaftja. A BRFK nyomozói kiderítették, ki volt a brutális partner, elfogták a budapesti Sz. Albertet (26). Szexuális erőszak és kifosztás miatt javasolnak ellene vádemelést.

Rémült fiatal nő kért segítséget 2015. augusztus 15-én délelőtt egy Budapest IX., Soroksári úti benzinkúton, azt állítva, megerőszakolták. A kutasok hívták a rendőrséget - írja a police.hu.

– A sértett elmondta, prostituáltként dolgozott a ferencvárosi Szabadkai úton, reggel nyolc óra körül leszólította egy fiatal férfi. Kuncsaftja javaslatára a közeli vasúti töltés túloldalára, egy elhagyatott épülethez mentek. Amikor a közelébe értek, állítása szerint a férfi megragadta a hajánál fogva, rángatni kezdte, közben azt mondta: „Megdöglesz!”, illetve „Kiabálj, itt úgysem hallja senki!” – ismertette a sértett vallomását Révai Mónika alezredes, a BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztályának vezetője. – A nő elmondása szerint a férfi belökte a házba, majd közölte, ha azt teszi, amit mond, nem esik bántódása, ellenkező esetben „nagyon el fog durvulni a helyzet”. Ezután a nőt egy asztalhoz kötözte, és megerőszakolta, közben egyszer, amikor kintről zajt hallottak, kést szorított a nyakához, és megfenyegette, ha segítségért mer kiáltani, baj lesz. Miután a férfi végzett, elvette a táskáját a mobiltelefonjával, majd egyik kezét eloldozta, és távozott.

– A nyomozásban október 19-én értünk el áttörést. Megtudtuk, egy lány használja a sértett elvitt telefonját. Kiderítettük, van egy féltestvére, aki hasonlít a gyanúsítottról készült fantomképre – folytatta az osztályvezető. – Még aznap este XX. kerületi lakóhelyén elfogtuk Sz. Albertet. A felismerésre bemutatás során a sértett egyértelműen a támadójaként azonosította.

Sz. Albert ellen szexuális erőszak bűntettének, kifosztás bűntettének és a táskával elvitt okmányok miatt háromrendbeli okirattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság 2015. október 22-én elrendelte előzetes letartóztatását. A rendőrség a nyomozást lezárta, az ügy iratait április 4-én vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×