eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Súlyos kutyatámadás Debrecennél

A debreceni rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták azt a férfit, akinek kutyái a megalapozott gyanú szerint megtámadtak és többször megharaptak egy férfit.

Egy férfi tett bejelentést 2016. január 23-án 12 óra 30 perc körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját arról, hogy Debrecen, Hosszúpályi úton egy férfit látott, rövid véres ujjú pólóban, akit két kutya kísért.

A helyi körzeti megbízott azonnal a helyszínre ment, ahol nem találta meg sem a férfit, sem a kutyákat. Időközben a rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai azonban arról értesítették, hogy egy férfit a Hosszúpályi útról kórházba vittek, akit elmondása szerint kutyák haraptak meg.

A rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre és megállapították, hogy a sértett 12 óra körüli időben debreceni otthonából egyedül sétálni indult a Kondoros csatorna irányába, a Hosszúpályi út mentén. Ekkor egy tanya felől odaszaladt három kutya, amelyek rátámadtak.

A kutyák a férfit többször megharapták, ezért ő a Kondoros csatornán is átgázolt, hogy elmeneküljön, de az ebek oda is követték, majd a férfi egy fadarabbal próbált védekezni. A kutyák a sértettet folyamatosan követték és támadták a Hosszúpályi útig. A sértett megállt az út közepén, hogy az arra járó autósoktól segítséget kérjen, de két kutya még ekkor is a követte őt. Egy arra járó gépkocsivezető észrevette a sérült férfit, akit autójával azonnal orvoshoz vitt.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 39 éves férfi a kutyatámadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A járőrök azonosították a kutyák 54 éves tulajdonosát, akit otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság T. Tibor ellen - szabadlábon hagyása mellett - gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytatja a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×