eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megöltek egy idős házaspárt Mendén

Gyilkosság áldozata lett egy idős házaspár a Pest megyei Mendén holttestüket múlt pénteken találták meg, a tettes ismeretlen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint október 16-án délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Mende egyik családi házában egy idős házaspár holttestére bukkantak.

A kiérkező orvos megállapította, hogy a nő és a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a nyomozók nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását. A bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást - fűzte hozzá a szóvivő, aki a folyamatban lévő nyomozás miatt nem további részleteket nem közölt.

A Blikk című napilap szerdán írt arról, hogy holtan találtak egy idős házaspárt a Mendéhez tartozó Pusztaszentistvánon, a két ember gyilkosság áldozata lett. A lap úgy tudja, hogy a rendőrök két-három napon át helyszíneltek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×