INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Megöltek egy idős házaspárt Mendén

InfoRádió / MTI
Gyilkosság áldozata lett egy idős házaspár a Pest megyei Mendén holttestüket múlt pénteken találták meg, a tettes ismeretlen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint október 16-án délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Mende egyik családi házában egy idős házaspár holttestére bukkantak.

A kiérkező orvos megállapította, hogy a nő és a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a nyomozók nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását. A bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást - fűzte hozzá a szóvivő, aki a folyamatban lévő nyomozás miatt nem további részleteket nem közölt.

A Blikk című napilap szerdán írt arról, hogy holtan találtak egy idős házaspárt a Mendéhez tartozó Pusztaszentistvánon, a két ember gyilkosság áldozata lett. A lap úgy tudja, hogy a rendőrök két-három napon át helyszíneltek.

A címlapról ajánljuk