eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Felborult az autója - lopott másikat

Felborult az autójával, ellopott egy másikat, majd azzal is balesetet szenvedett egy férfi az M0-s autóúton szerda reggel - közölte a rendőrség.

Az M0-s fővárosból kivezető oldalán a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A személygépkocsi sofőrje kiszállt a sérült járműből, majd ellopta az egyik, a baleset miatt megálló ember autóját, és elhajtott vele - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A férfi mintegy 20 kilométert tett meg, amikor az M0-s 31-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött az ellopott járművel. Ekkor a segítségére siető sofőr teherautójával akart továbbmenni, de elfogták a rendőrök.

A férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították; vér- és vizeletvételre is előállítja a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×