eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Brutálisan bántalmazta egy társát két diáklány Jászapátin

Ütötte-rúgta, majd a fejét a járdába verte két társa egy középiskolás lánynak iskolába menet Jászapátin - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az agresszív diáklányok még kedden a délelőtti órákban szakmai gyakorlati óráik végeztével, a tanműhelyből az iskolába tartva estek neki társuknak - tájékoztatott Veres Éva.

A két helybeli diák az elsődleges információk alapján minden előzmény nélkül kötött bele 15 éves, jászszentandrási osztálytársába. Pusztán azért, mert az állítólag nem akart válaszolni feltett kérdéseikre - fogalmazott.

Végül a vita dulakodássá fajult: a két fiatal lány előbb rángatni kezdte áldozatát, majd a hajánál fogva egy ház falához szorították. Amikor a sértett a földre esett, megrugdosták és a fejét a járdába verték - tette hozzá a sajtóreferens, aki jelezte: a sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A két verekedő lány ellen garázdaság megalapozott gyanújával indult rendőrségi eljárás. Könnyű testi sértés miatt pedig maga a sértett terjesztett elő magánindítványt ellenük.

A diákok mindannyian a jászsági kisváros Ipari, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolájába járnak. Az oktatási intézmény egyik munkatársa érdeklődésünkre válaszolva ezt nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Közölte viszont, hogy az esetről nem kívánnak nyilatkozni, mondván: "ez nem iskolai, hanem rendőrségi ügy".

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×