eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Kábítószer-túladagolás egy debreceni szórakozóhelyen

Kábítószer-túladagolás miatt két fiatalt szállítottak kórházba szombaton egy debreceni szórakozóhelyről, de többen is érintettek a drogozásban - közölte az MTI-vel Pataki László mentésvezető. A rendőrség tájékoztatása szerint a délelőtti akció során mintegy 40-50 személyt állítottak elő.

A mentésvezető elmondta: egy Diószegi úti szórakozóhelyre riasztották őket. Két fiatalt szállítottak a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrumának (DE OEC) klinikájára, de nem csak ketten adagolták túl a drogot. Ennél többet egyelőre nem kívánt mondani.

Vezendi Jánosné őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a délelőtti rendőrségi akció során több tucat - körülbelül 40-50 - személyt állítottak elő, nagy részüket drogfogyasztás miatt. A helyszínelés jelenleg is tart - tette hozzá.

A DE OEC klinikájának sürgősségi osztályán későbbre ígértek tájékoztatást a fiatalok állapotáról.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×