eur:
392.88
usd:
368.1
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Szabadlábra helyezték Mikóczy Zoltánt és üzlettársát

Szabadlábra helyezték csütörtökön Mikóczy Zoltán szlovák állampolgárt, az Overdose versenyló tulajdonosát és magyar üzlettársát, akiket Romániában tartottak fogva.

Az információt megerősítette az MTI-nek Alexandru Butuc, Mikóczyék ügyvédje, s csak annyit mondott, hogy a két férfi "már úton van hazafelé".

Mikóczyt és Györke Sándort októberben vették őrizetbe a román rendőrök Nagyvárad határában. Azzal vádolták őket, hogy a csődbiztos engedélye nélkül akarták elvinni felszámolás alatt álló élesdi húsfeldolgozójuk 43 millió forintra becsült és elárverezés előtt álló gépsorait.

A nagyváradi bíróság november elején első fokon Mikóczyt másfél év börtönbüntetésre ítélte csődbűntett vádjával. Györkére két év és két hónap börtönbüntetést szabtak ki a bírák csődbűntett és magánokirat-hamisítás miatt. A vádlottak megfellebbezték a döntést.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×