eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Pixabay

Ez történik, ha a mesterséges intelligenciára bízzák egy romantikus film elkészítését

A TLCtv+ streamingszolgáltató kipróbálta, mire képes egy generatív képalkotó mesterséges intelligencia, ha kap egy kész forgatókönyvet. Az eredmény megosztó lett.

A Player.hu azt írja, a szolgáltató úgy fogalmaz sajtóközleményében, hogy a "Next Stop Paris" (Következő állomás: Párizs) című alkotás forgatókönyvét a cég tartalomért felelős vezetője, Chris Regina és egy senior kreatív, Daniel Smith írta, a szinkronmunkát pedig valódi színészekkel végeztették el.

A képi világot viszont teljes egészében mesterséges intelligencia alkotta.

A történtet női főszereplőjét az esküvőjén hagyja ott a vőlegénye, ám ő úgy dönt, hogy egyedül is elmegy a befizetett párizsi nászútra. Az oda tartó vonaton aztán megismerkedik egy titokzatos férfivel, akivel aztán együtt fedezik fel a fények városát.

Chris Regina elmondta, a Next Stop Paris című kisfilmre egy korai kísérletként tekintenek és arra bátorítják a kreatív alkotókat, hogy használják ki ennek az új technológiának a határtalan lehetőségeit. A szolgáltató szerint a nyáron a TLCtv+-on debütáló alkotás hatalmas előrelépés a romantikus történetmesélésben.

A film trailere felkerült a TLCtvplus YouTube-csatornára is, és bár a hozzászólások le vannak tiltva, három nap alatt közel százezren tekintették meg.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×