eur:
390.77
usd:
364.87
bux:
68256.42
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Szökött versenyló futkározott a vasútállomás peronján - videó

A nyugtalan állat fel-alá járkált a peronon, mint aki már nagyon várja a vonat érkezését, a vonatvezető azonban nem engedte felszállni.

Az eset Ausztráliában történt múlt hét pénteken. Az állomásra becsörtető lótól nagyon megijedtek az emberek, akik ösztönösen félreugrottak a nagy testű állat útjából. A Racing NSW szerint a ló Annabel Neasham brit tréner közeli istállójából szökött meg a késő esti órákban, miután betörtek az udvarára - írja a The Mirror beszámolója nyomán az Index.

A felvételen is látszik, hogy a ló védőtakarót visel, amikor öt perccel a vonat érkezése előtt betrappol a peronra. Az utasok riadtan hátrébb léptek, miközben az állat fel-alá járkált. Hozzáteszik, szerencsére nem próbált meg beugrani a sínek közé.

A vonatvezető figyelmeztette az utasokat a lóra, és nem nyitotta ki az ajtókat, nehogy az megpróbáljon felszállni.

A lovat nem sokkal később Annabel Neasham a munkatársai segítségével kiterelte az állomásról és hazavitte az istállóba.

Matthew Longland, a Sydney Trains vezérigazgatója az egyik helyi rádióállomásnak azt nyilatkozta a The Mirror beszámolója szerint: "A vonat behajtott az állomásra, de a mozdonyvezető nem nyitotta ki az ajtókat, megvárta, amíg az idomár elviszi a lovat a helyszínről. Őszintén szólva csoda, hogy a ló nem próbált felszállni a vonatra. A jó hír az, hogy a lovat sikerült befogni, és nem esett baja, ahogy az utasoknak sem"

Az állomáson készült felvételeket a The Telegraph töltötte fel hivatalos YouTube-csatornájára. Láthatóan a paci számára nem ismeretlen a közlekedésbiztonság, végig a biztonsági zónát jelző csíkon kívül marad:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×