eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Suhajda Szilárd

"Apa nem jön haza" - Suhajda Szilárd felesége hosszú interjút adott

Legindi Tímea a tavalyi tragédia óra először szólal meg hosszabban a nyilvánosság előtt.

"Számomra nem szimpatikus az özvegy szó, ami a mostani állapotomat egyébként hivatalosan jellemzi – szögezte le rögtön a beszélgetés kezdetén, amelynek a helyszíne Magyarország legmagasabb pontja, egy kis mátrai menedékház volt.

Az asszony Csisztu Zsuzsának adott interjút. Ebben arról beszélt, hogy a legmesszebbmenőkig bízott a férjében, mert tudta, hogy mind fizikailag, mind mentálisan képes megmászni Mount Everestet.

Azokról az órákról is beszélt, amikor először kapott információt arról, hogy Szilárd meghalhatott a csúcstámadás során, de még keresik.

"Nem rohantam a fürdőszobába zokogva, hanem valahogy úrra lett rajtam a megfontoltság és a magam számára is meglepő módon azt válaszoltam a hír hozójának, hogy várjuk meg, amíg ezt egy másik forrásból is megerősítik, csak akkor mondjuk el a médiának" – idézett az interjúból a Blikk.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×