eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Megdöbbentő részletek a Budapestről indult busz halálos baleseténél

Meghalt a buszvezető és 76-an megsérültek Csehországban, amikor busz ütközött egy másiknak Brno közelében. A rendőrség feltételezése szerint a hátulról érkező busz sofőrje valószínűleg infarktust kapott.

Egy ember meghalt, amikor összeütközött két busz Csehországban Brno közelében - írja az rtl.hu. A hátulról érkező busz sofőrje infarktust kaphatott, ezért rohant bele az előtte lévőbe. Ez egyébként Budapestről Prágába tartott és egy Flixbus járatról van szó. A másik buszon indiaiak utaztak - írja a 24.hu.

Az eddigi adatok szerint 76-an sérültek meg, közülük 14-en súlyos állapotban kerültek kórházba. A baleset miatt egy időre a D2-es autópályát mindkét irányban lezárták.

Az MTI azt írja: Tomás Berának, a FlixBus szóvivője szerint az utasok állampolgárságát nem tartják nyilván. Értesülései szerint magyar nyelvű kommunikációt három utas igényelt. Kettőt közülük a mentők kórházba szállítottak általános kivizsgálásra. Miután egyikük sem volt sérült, elengedték őket. A harmadik magyar nyelvű utas elutasította a kivizsgálást is.

Jan Grolich dél-morvaországi regionális elöljáró a CT24 közszolgálati hírtelevízióban azt mondta: információi szerint az egyik buszban külföldiek, valószínűleg indiaiak is utaztak.

A balesethez 26 mentőautó és négy mentőhelikopter is kiérkezett. Az autópályán több órán keresztül mindkét irányban szünetelt a forgalom.

A rendőrség szerint a baleset okait vizsgálják. "Megbízható és pontos információink a baleset okairól még nincsenek" - nyilatkozott este a televízióban David Chaloupka dél-morvaországi rendőrségi szóvivő.

Feltételezésük szerint a balesetben a FlixBusba ütköző autóbusz vezetője halt meg.

Legutóbb Szlovákiában egy magyar busz szenvedett súlyos balesetet. Erről az Infostarton is részletesen beszámoltunk.

A baleset május közepén történt a D2-es autópályán. Egy ember meghalt, 59-en megsérültek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×