eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Az internetről tudta meg apja halálát a tragikusan elhunyt focista kislánya

Nyilvánosan köszönt el gyermékenek apjától Lendvai Miklós volt párja.

Dühös azért vagyok, mert szerettem volna, ha a lányom nem egy Facebook-posztból tudja meg, hanem még felérek Pestre, hogy átölelhessem, és elmondjam, amit nem is tudom, hogyan lehetett volna úgy elmondani, hogy ne törjem össze a szívét! Az internet gyorsabb volt - írja a közösségi médiában a tegnap elhunyt Lendvai Miklós volt párja.

A korábbi válogatott labdarúgó tragikus hirtelenséggel hunyt el, erről az Infostarton is beszámoltunk, ahogy a barátok búcsújáról is.

Az asszony arról ír, hogy örült volna, ha együtt ünneplik Mandy (lányuk) esküvőjét, vagy együtt örülhettek volna majd az unokáknak. "Megérdemelte volna! Ehelyett most a kislánya a búcsúztatóján van a stadionnál… Kedves Emberek! Figyeljetek egymásra! A környezetetekre. És hagyjátok az állandó háborúzást. Az élet csak ennyi. Mindenkinek. Hát foglalkozzon mindenki magával először, úgy lehet csak jobb hely ez a világ! Isten Veled, Miki! Mérhetetlenül sajnálom. És köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, ránk! Sokat jelent”. A teljes posztot a Sportal adta közre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×