INFORÁDIÓ
2022. november 26. szombat
Virág

vitray tamás

születésnap

koronavírus

Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgő 85. születésnapja előtt.

Hosszabb csend után megszólalt Vitray Tamás

Infostart

Ma már a nyilvánosságtól visszavonultan él Vitray Tamás. A Kossuth-díjas tévés november 5-én tölti be a 90. életévét.

Nagyon jól érzi magát, és a jeles évfordulót egy vasárnapra tervezett, kései ebéddel fogja ünnepelni, összesen 14 emberrel. Egyébként a koronavírus-járvány óta még visszavonultabban él, nem jár közösségi helyekre, elmaradtak a színházak, a koncertek, mégsem sikerült teljesen megúsznia a koronavírust - mondta a Borsnak.

"Autóval járok, mégis a második menetben valahogy én is elkaptam. Nagyjából egy hétig köhögtem, olyan volt, mint egy nátha vagy enyhe influenza. Az

első hullámnál négy oltást kaptam,

feltételezem, hogy ezáltal valamelyest védettséget kapott a szervezetem."

Próbálja megőrizni azt az életformát, amit negyedik éve él, amióta egyedül van. Reggel gimnasztikázik és szobabiciklizik, hogy megőrizze egészségét.

Egy éve jelentette be, hogy többé nem áll kamerák elé, és ezt nem bánta meg. A saját régi műsorait a mai napig gyakran nézi, de már más viszonyban van velük.

"Nem tudom úgy nézni, mint régen. Inkább azt vizsgálom, mi mindent tudtam akkor a szakmából, abban a szakaszában, ahol éppen tartottam."

Nagy ünnepek kapcsán az is eszébe jut, hogy mellőle már sokan elmentek. Barátai, tenisz- vagy kártyapartnere, akikkel koncertre járt; vagy kollégák, akik a szárnyai alatt nőttek fel. Karácsonykor mindig meglátogatják a gyerekei, máskor meg is hívják magukhoz, ő mindig örömmel találkozik velük.

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018