eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Friss hírek Kóbor János állapotáról

Felesége a látogatási tilalom ellenére külön engedélyt kapott.

Több mint két hete kórházban ápolják Kóbor Jánost. Az Omega énekese koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják. Állapota súlyos, mélyaltatásban tartják, a légzését gép segíti. A zenész korábban elismerte, hogy nem adatta be magának a vírus elleni védőoltást, mert bízik az immunrendszerében.

Trunkos András menedzser a Blikknek azt mondta, nincs nincs változás Kóbor János állapotában. A 78 éves énekeshez felesége, Zsóka mindennap bejár, a látogatási tilalom ellenére külön engedélyt kapott.

"A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat" - mondta a menedzser. Hozzátette: a feleség minden nap egy vagy másfél órát ott ül az énekes mellett.

A zenész felesége teljes hírzárlatot rendelt el, mivel tudja, Kóbor János nem szeretné, ha az állapota, a betegsége aggodalmat okozna rajongóinak.

Molnár György gitáros a TV2-nek azt mondta, ő sem tudott többet zenésztársa állapotáról. Bízik a felépülésében, mivel komoly terveik vannak együtt, jövőre szeretnék az Omega 60 éves jubileumát megünnepelni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×