eur:
395.56
usd:
364.84
bux:
65525.66
2024. március 19. kedd Bánk, József
Deák Bill Gyula bluesénekes koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban 2021. augusztus 22-én. A Szent István Napok izgalmas zenei csemegéje a kultikusnak mondható helyszínen, az évtizedekre visszanyúló pop-rock koncert hagyományokkal rendelkező Tabánban az augusztus 19-22. között megrendezett koncertsorozat.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Lemondta minden koncertjét a magyar rocklegenda

Megrémisztette Deák Bill Gyulát Kóbor János kórházba kerülésének híre.

Deák Bill Gyula a nyáron még örömmel adott koncerteket a hosszas önkéntes karantén után, ám most úgy döntött, ismét bezárkózik a feleségével. A döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének. A koronavírus-járvány újbóli erősödése miatt most ismét nem kockáztat.

"Megint bezárkóztunk, nem bízunk a véletlenre semmit. Nagyon féltem a feleségem, akinek infarktusa volt és tüdőbetegsége is van, még véletlenül sem akarok hazahozni semmit. Noha mindketten megkaptuk a harmadik Covid-oltást, sőt, be vagyunk oltva tüdőgyulladás és influenza ellen is, még vásárolni sem megyünk ki" – mondta a Blikknek Deák Bill Gyula.

Megviselte Kóbor János esete is, az Omega énekesét jó ideje kórházban ápolják. Deák Bill lemondta minden koncertjét, és egyelőre nem is foglalkozik azzal, hogy mikor állhat ismét színpadra, és bár őt is megviseli a helyzet, hogy zenészként most nincs bevételi forrása, a tartalékai egyelőre kitartanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×