eur:
392.51
usd:
365.8
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Az izraeli média szakszervezet, a KAN felvételén Madonna amerikai énekesnő fellép a 64. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének szünetében Tel-Avivban 2019. május 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Izraeli média szakszervezet/Orit Pnini

Nem bírt színpadra állni Madonna

Világ körüli koncertsorozatának utolsó állomását is kénytelen volt lemondani a díva, ismét szinte az utolsó pillanatban.

Nem sokkal kezdete előtt lemondta vasárnap esti párizsi fellépését Madonna, aki az elmúlt hetekben világ körüli turnéja több koncertjét is törölni kényszerült.

A Madame X címet viselő koncertsorozat újabb állomását az amerikai énekesnő "továbbra is fennálló sérülései" miatt kényszerült lemondani - olvasható a Grand Rex rendezvénycsarnok honlapja.

A Le Parisien című lap információi szerint a 61 éves énekesnő szalagszakadást szenvedett a térdében. Párizsban csütörtökön tartott koncertjén csak nagy nehézségek árán tudott fellépni, rajongói előtt könnyekben tört ki.

Madonna a Madame X turnét szeptemberben kezdte az Egyesült Államokban. A koncertsorozatot Európában folytatta, fellépett Lisszabonban és Londonban is. A sztárnak 93 fellépést szerveztek a világ körüli koncertturnén, de ebből már tízet le kellett mondania térd- és csípőfájdalmai miatt és orvosai tanácsára. Párizs volt a koncertsorozat utolsó állomása.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×