eur:
395.13
usd:
371
bux:
65286.75
2024. április 19. péntek Emma
Windsor, 2018. május 19.Harry herceg, a brit trónörökös, Károly herceg másodszülött fia és Meghan Markle amerikai színésznő megcsókolja egymást egyházi esküvőjük után a windsori kastély Szent György-kápolnájából távozóban 2018. május 19-én. (MTI/EPApool/Neil Hall)
Nyitókép: NEIL HALL

Jön az újabb királyi dédunoka

 Gyermeket vár Meghan sussexi hercegnő, Harry herceg felesége. II. Erzsbéget királynő újabb dédunokájának születése tavasszal várható.

A Kensington-palota, a házaspár londoni rezidenciája kétsoros közleményben tudatta az örömhírt. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy a gyermek érkezése tavasszal várható.

Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő  május 19-én kötött házasságot a windsori kastély Szent György-kápolnájában.
Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő május 19-én kötött házasságot a windsori kastély Szent György-kápolnájában.

Harry herceg - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában. Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege és hercegnője címet adományozta nekik.

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×