INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

harry herceg

meghan markle

ii. erzsébet

Windsor, 2018. május 19.Harry herceg, a brit trónörökös, Károly herceg másodszülött fia és Meghan Markle amerikai színésznő megcsókolja egymást egyházi esküvőjük után a windsori kastély Szent György-kápolnájából távozóban 2018. május 19-én. (MTI/EPApool/Neil Hall)

Jön az újabb királyi dédunoka

Infostart

 Gyermeket vár Meghan sussexi hercegnő, Harry herceg felesége. II. Erzsbéget királynő újabb dédunokájának születése tavasszal várható.

A Kensington-palota, a házaspár londoni rezidenciája kétsoros közleményben tudatta az örömhírt. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy a gyermek érkezése tavasszal várható.

Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő  május 19-én kötött házasságot a windsori kastély Szent György-kápolnájában.
Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő május 19-én kötött házasságot a windsori kastély Szent György-kápolnájában.

Harry herceg - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában. Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege és hercegnője címet adományozta nekik.

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban.

Nyitókép: NEIL HALL
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018