eur:
394.35
usd:
370.59
bux:
66205.26
2024. április 16. kedd Csongor
Hosszú Katinka és férje válik

Hosszú Katinka és férje válik

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet, így hivatalosan is véget érhet a kapcsolata amerikai férj-edzőjével, Shane Tusuppal - írja a Blikk.

Megindult a válóper Hosszú Katinka és férje között - írja a Blikk.

A házaspár kapcsolatában 2017 végén jelentkeztek gondok.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje külön érkezett január közepén az Év Sportolója Gálára (Tusup az édesanyjával, Hosszú az édesapjával), s az estélynek otthont adó Nemzeti Színházban sem keresték egymás társa­ságát.

A díjak átvételekor mindketten köszönetet mondtak a másiknak: ekkor hangzott el Tusup bocsánatkérő beszéde, Katinka pedig azt mondta, hogy Tusup mindig kihozza belőle a legjobbat. Ennél több azonban akkor sem derült ki a sikerpárosról, így azt sem lehetett tudni, hogyan dolgoznak párkapcsolati problémáik megoldásán.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×