eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Elképesztő luxusút célpontja lett Budapest

Elképesztő luxusút célpontja lett Budapest

Budapest is bekerült a Four Seasons szeptemberben induló világ körüli luxuskirándulásának célállomásai közé. A tehetős utasok a cég koromfekete Boeing 757-esével járják be a világ több látványosságát.

A Four Seasons luxusutazása szeptember 3-án indul Seattle-ből, onnan Kiotóba, majd Pekingbe repül a csodagép. Ezután a Maldív-szigetekre, majd a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkba viszik el az utasokat – írta azairportal.hu.

A fekete luxusrepülő ezt követően, szeptember 17-én érkezik meg Budapestre.

A magyar fővárosban három napot tölthetnek el az utasok, majd szeptember 20-án az oroszországi Szentpétervárra, onnan pedig a marokkói Marrákesbe repülnek. A csoport szeptember 26-án tér vissza Bostonba.

Az út persze nem olcsó: személyenként 135 ezer dollárt kell fizetni kétágyas elhelyezés esetén, de ha valaki egyedül utazik akkor ezen felül még a 12 ezer dolláros egyágyas felárat is be kell fizetnie.

Ezért számtalan program, különleges szállás és étkezés, és persze különleges repülőút jár.

Az idei körútra már elfogytak a jegyek, de a 2018-as világkörüli luxusútra még lehet jelentkezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nem tiltani, hanem tanítani kell az iskolában az AI-használatot

Nem tiltani, hanem tanítani kell az iskolában az AI-használatot

A mesterséges intelligencia korszakának hajnalán az egész oktatási rendszer célja és eszközrendszere megérett egy jelentősebb újragondolásra - mondta a Pénzcentrumnak adott interjújában Balogh Petya, a Cápák között angyalbefektetője. Mint mondta, manapság a sikeres karrierhez nem lexikális tudásra van szükség, hanem kreatív és hatékony problémamegoldásra, ezt viszont szerinte nem tanítják a magyar iskolákban. Az STRT Holding vezérigazgatójával arról is beszélgettünk, mennyire könnyű vagy nehéz 2024-ben fiatalnak, kezdő vállalkozónak lenni Magyarországon, és kiderült, az RTL Cápája mit gondol arról, hogy manapság egyre több az influencer-vállalkozó. Arról pedig már a május 9-i GEN Z Fest 2024-en fog beszélgetni, hogy szerinte bátorság vagy értelmetlen hősködés-e manapság fiatalon vállalkozni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×