eur:
393.95
usd:
370.02
bux:
65502.26
2024. április 19. péntek Emma
Ezt a hős kutyát csodálja most a net - videóval

Ezt a hős kutyát csodálja most a net - videóval

Fuldokló őzborjúra figyelt fel egy kutya a New York-i Long Island-szorosban, rögtön a vízbe ugrott és partra vonszolta az alélt őzet.

A mentést a golden retriever tulajdonosa videóra rögzítette.

Mark Freeley a WCBS televíziónak elmondta: vasárnap reggel sétálni vitte Storm (vihar) nevű kutyáját. A kutya egyszer csak beugrott a vízbe és elkezdett egy őzborjú felé úszni. Megragadta a nyakánál és kiúszott vele a partra".

A felvételen jól látszik, amint Storm a partra tolja az őzet, lefekszik mellé és orrával gyengéden bökdösi.

Hamarosan megérkeztek a riasztott állatmentők, ám az őz megijedt és visszafutott a vízbe. A mentők egy kötél segítségével húzták ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

A Kongresszus házszabályi bizottsága átengedte azt a négy részre bontott segélycsomagot, amely biztosítaná Ukrajna, Izrael és a csendes-óceáni régió amerikai szövetségeseinek támogatását. Mivel a tervezetet ellenzi a republikánusok trumpista szárnya, elsősorban az Ukrajnának juttatandó 61 milliárd dollár miatt, Mike Johnson házelnöknek a bizottság demokrata tagjaira volt szüksége, hogy a három radikális republikánus ne akadályozza meg annak túlélését. Hasonlóra évtizedek óta nem lehetett példa, ami jelzi, mekkora a széthúzás a republikánus képviselők között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×