eur:
395.19
usd:
364.24
bux:
65848.51
2024. március 19. kedd Bánk, József

Lecsaptak a vámosok Ronaldo jachtján

Vámtisztviselők ellenőrizték annak a jachtnak a papírjait, amelyet Cristiano Ronaldo bérelt, és amelyen a Real Madrid portugál labdarúgója tartózkodott családtagjaival, barátaival együtt.

A spanyol adóhatóság szerint "rutinellenőrzés volt", amely az országhoz tartozó vizeken "gyakori a nyári időszakban". Így ellenőrzik a tulajdonost - és nem az éppen aktuális bérlőt -, hogy hajóbérléssel foglalkozó cégként megfelel-e a vonatkozó adószabályoknak.

A magazin képeket is közölt a Baleár-szigetekhez tartozó Formenteránál a jachtra felszálló, majd azt elhagyó vámtisztviselőkről.

Az adóhatóság közlése szerint az ellenőrzésnek semmi köze nem volt Cristiano Ronaldo folyamatban lévő ügyéhez, amelyben a négyszeres aranylabdásnak július 31-én kell megjelennie a bíróságon.

A spanyol ügyészség júniusban azzal gyanúsította meg Ronaldót, hogy 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába.

Ha a portugál válogatott csapatkapitányát bűnösnek találja a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés várhat rá, amelyet azonban büntetlen előélete miatt valószínűleg nem kellene letöltenie.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek
aréna

Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek

Vlagyimir Putyin 87 százalékos választási győzelme nagyjából megfelel az orosz szavazói szándéknak – mondta Seremet Sándor az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója beszélt az oroszok rangidős vezető iránti történelmi vágyáról, az orosz média működéséről, a Kreml bástyáiról és arról is, hogy rövid távon a szankciós ütéseket képes kiállni az orosz gazdaság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×