eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Megdöbbentő részletek a halálos tököli repülőbalesetről

Megdöbbentő részletek a halálos tököli repülőbalesetről

Repülőoktató és növendéke halt meg a tököli repülőtérnél történt balesetben. Egy szemtanú szerint motorhiba miatt zuhantak le.

Két ember vesztette életét tegnap délután a Pest me­gyei Halásztelek mellett, ahol lezuhant egy kisgép, ami a közeli tököli repülőtérről szállt fel. A Velvet információi szerint F. Tibor oktató és tanítványa halhatott meg a balesetben.

A tököli reptéren rögzített webkamerás felvételen az látszik, hogy a Falke SF típusú motoros vitorlázó repülőgép 15 óra 5 perckor felemelkedik a földről. A rendőrség szerint ezután alig 15 perccel a gép a szomszédos Halásztelek közelében lezuhant. Iskolaköröket tettek meg, éppen a hetediknél tartottak, amikor megtörtént a tragédia. A felvételen ezután már csak az látható, hogy rendőrautók tartanak a baleset helyszíne felé, és egy pillanatra a felcsapó lángok is látszanak. A Borsnak nyilatkozó szemtanú Halásztelekről nézte végig a végzetes balesetet.

– Éppen kint voltam az udvaron, és arra kaptam fel a fejem, hogy egy hangosan hörgő kisrepülő száll Halásztelek felé, a Duna budai oldala felől. Egyre alacsonyabbra süllyedt, miközben a reptér felé fordult. Borzalmas volt nézni, rettenetes zaj kísérte a zuhanást – mesélte a szemtanú.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×