eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Félúton leszálltak és egyszerűen kitették a renitens utasokat

Megszakította Londonból Jamaicára tartó útját Portugáliában egy brit légitársaság pilótája, hogy leszállíttasson a fedélzetről egy párt, amelyik vitába keveredett a gép személyzetével.

A British Airways Boeing 777-es járatának pilótája a portugál légierő támaszpontján landolt a géppel, hogy kitegye azt a párt, amely nem akarta abbahagyni a vitát arról, hogy cseréljék első osztályra turistaosztályú helyüket.

A portugál légierő szóvivője elmondta: a pilóta a vita miatt döntött úgy, hogy landol a Azori-szigetekhez tartozó Terceirán lévő Lajesben. Azokat a briteket, akik lefilmezték a vitát, kihallgatta a rendőrség.

Az utóbbi időben több hír is a címlapokra került olyan esetekről, amikor a fedélzeti személyzet és az utasok között vita robbant ki. Az amerikai United Airlines járatán két hete az keltett felháborodást, hogy egy utast erőszakkal dobtak ki a gépből. A 69 éves férfi megtagadta, hogy kifizetett ülőhelyét átadja a túlfoglalt repülőgépen. A chicagói rendőrség ezért erőszakkal távolította el a fedélzetről, védőügyvédje szerint eltört az orrcsontja is.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×