eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

A sztár 73 évesen örülhet nyolcadik gyermeke születésének

Megszületett a 73 éves Mick Jagger és 29 éves barátnője, Melanie Hamrick első közös gyermeke, aki immár a nyolcadik utódja a Rolling Stones frontemberének.

A rocklegenda szóvivője, Bernard Doherty szerint Hamrick fiúnak adott életet csütörtökön New Yorkban - írta a BBC News.

A pár közleménye szerint Jagger a kórházban izgulta végig a szülést, ő és párja is "nagyon boldogok". Az édesanya és a baba is remekül vannak, és a pár arra kéri a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat.

A 73 éves zenésznek korábbi kapcsolataiból - Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall és Luciana Gimenez Morad - már van hét gyereke, akik 17 és 45 éves kor közöttiek, valamint öt unokája és egy dédunokája, aki 2014 májusában született.

A zenész azután kezdett randevúzni a balerina Hamrickkel, hogy barátnője, L'Wren Scott, akivel 13 évig voltak együtt, 2014-ben öngyilkosságot követett el.

Jagger legkisebb gyerekének nem akármilyen játszótársai lesznek: Ronnie Woodnak, a Rolling Stones immár 69 éves gitárosának és dalszerzőjének ugyanis ikerlányai születtek májusban 38 éves feleségétől, Sally Humphreystől.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×