eur:
389.56
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Üldözés közben magát lőtte meg egy amerikai rendőr

Üldözöttje helyett magát lőtte meg véletlenül egy rendőr az Egyesült Államokban: a csuklóját találta telibe. A rendőr már jól van, bár csütörtökön még kórházban volt.

A baklövés szerda éjjel történt Baltimore-ban. Három férfi elrabolta két nőtől azok autóját és pénztárcáit, majd elhajtott a zsákmányolt kocsival. A nők értesítették a rendőrséget, amely térfigyelő kamerák révén felfedezte az elrabolt autót, és a tettesek elfogására két civil ruhás nyomozót küldött szintén "civil" autóban, azaz nem járőr kocsiban. A két rendőr sikeresen becserkészte a rablók kocsiját, ám az egyik férfi elfutott. A rendőr hiába parancsolt neki megálljt, erre lőtt, és csuklón találta magát.

A rablónak sikerült elmenekülnie.

A rendőrség első közleményében még az állt, hogy a rendőrt az egyik rabló lőtte meg, de csütörtökön külön sajtótájékoztatón felfedte a testület egyik tisztje a fiaskót és annak részleteit.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×