eur:
368.86
usd:
344.92
bux:
48482.22
2023. június 7. szerda Róbert

Egy autóban két ittas vezetőt is fogtak a tapolcai rendőrök

Egyetlen éjszaka alatt - két különböző helyszínen - egy pár mindkét tagjával szemben ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a tapolcai rendőrök.

A Tapolcai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2016. október 9-én késő délután Badacsonyban, a Római úton megállítottak egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. Az intézkedés során a 36 éves makói járművezető által fújt alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit az egyenruhások előllították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Aznap este egy másik járőrpár Tapolcán, a Juhász Gyula utcában igazoltatta egy személygépkocsi vezetőjét. A 34 éves kisvárdai nő semmiféle okmányt nem tudott átadni a rendőröknek, és az alkoholszondás vizsgálat azt mutatta, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A járműben tartózkodott még az a 36 éves makói férfi, akit a rendőrök két órával korábban Badacsonyban fogtak el ittas járművezetés gyanúja miatt.

Mindkét személy ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×