eur:
389.76
usd:
365.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Újabb álompár szakított

Naomi Watts és Liev Schreiber bejelentette, hogy 11 évi együttélés után elválnak útjaik.

A sztárpár hétfőn egy közleményben úgy fogalmazott: "a család szempontjából a továbbiakban jobb, ha mint pár különválunk".

A 47 éves ausztrál színésznőnek és az egy évvel idősebb Schreibernek két közös gyermeke van. Mint írták, "szeretetben, egymást megbecsülve, barátságban" szeretnék felnevelni két kisfiukat. A médiától a magánéletük tiszteletben tartását kérték a gyermekek érdekében.

A kétszer is Oscar-díjra jelölt Watts és a Ray Donovan sztárja, Schreiber 2005 óta élnek együtt, de nem házasodtak össze. Watts korábban a fiatalon elhunyt ausztrál színésszel, Heath Ledgerrel járt.

Watts és Schreiber hamarosan együtt láthatók a filmvásznon a The Bleeder című bokszolós drámában. A színész októbertől a Broadwayn is fellép a Veszedelmes viszonyok című darabban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Erősödik a forint

Erősödik a forint

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×