eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ők a legjobban kereső színészek a Forbes szerint

A Forbes magazin szerint Dwayne Johnson az elmúlt év legjobban kereső színésze.

A birkózóból lett filmsztár, Dwayne Johnson a 44 éves Robert Downey Jr.-t váltotta a toplista élén.

Dwayne Johnson a Forbes kalkulációja szerint az elmúlt egy évben 64,5 millió dollárt (nagyjából 17,6 milliárd forintot) keresett, amivel jócskán megduplázta tavalyi bevételét. A sztár főleg a Központi hírszerzés című akciókomédia sikerének köszönhetően növelte vagyonát, de a Halálos iramban-sorozat nyolcadik epizódjából is származtak bevételei.

Bár Jackie Channek a mögöttünk álló évben nem volt nagy kasszasikere Amerikában, színészként és producerként mégis 61 millió dollárt kapott, ami a Forbes listáján a második helyet biztosította számára.

Harmadikként Matt Damon futott be 55 millió dolláros bevétellel, amely főként a 2015-ben bemutatott Mentőexpedíció című film sikeréből származott. Robert Downey Jr., a tavalyi első helyről a nyolcadikra csúszott vissza: 33 millió dollárt keresett.

A magazin egy nappal korábban közölte a legjobban kereső színésznők listáját és nem is mulasztotta el felhívni a figyelmet a hollywoodi színészek és színésznők bevételei közötti jókora különbségre. Dwayne Johnson 64,5 millió dollárjához képest ugyanis a mások mellett Az éhezők viadalából ismert Jennifer Lawrencenek, 46 millió dolláros bevétel is elegendő volt arra, hogy megőrizze első helyét a legjobban kereső a színésznők között. Jennifer Lawence-t egyébként Melissa McCarthy és Scarlett Johansson követi a hölgyek, Forbes által összeállított listáján.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×