eur:
393.17
usd:
367.41
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Halálos baleset Budapesten

Személyautó és villamos ütközött Budapesten, egy ember meghalt.

Egy ember meghalt, amikor összeütközött egy személyautó és egy villamos Budapesten a XIV. kerületben az Erzsébet királyné útján péntek délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, az autóban egy 20-30 év körüli férfi és egy nő ült, a férfi a helyszínen meghalt, a nő életéért még küzdenek a mentők.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján közölte, hogy az Erzsébet királyné útját a Lőcsei út és a Nagy Lajos király útja között teljes szélességében lezárták.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldala szerint a 62A villamossal a Lőcsei utcai kereszteződésben ütközött össze a személyautó. A 69-es villamos helyett a teljes vonalon, a 62-es és a 62A villamos helyett pedig Rákospalota, MÁV-telep és a Nagy Lajos király útja/Czobor utca között pótlóbuszok közlekednek.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×