eur:
393.87
usd:
368.3
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Charlie Sheen bejelentette: HIV-pozitív

Charlie Sheen amerikai színész, a Két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat korábbi sztárja kedden az NBC csatorna Today című műsorában bejelentette: HIV-fertőzött.

A műsor egyik házigazdájának, Matt Lauernek a kérdésére válaszolva, amely szerint lehetséges-e, hogy átadta a betegséget másoknak, az 50 éves színész határozottan azt felelte, hogy az "lehetetlen".

Elmondása szerint nagyjából négy évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a HIV-fertőzést, és az egyik ok, amiért most a nyilvánosság elé tárta állapotát, az, hogy véget vessen a prostituáltak és mások általi zaklatásának.

A színész szerint "eleget fizetett már" - hozzávetőlegesen tízmillió dollárt -, hogy megvásárolja ezeknek az embereknek a hallgatását, és most azért állt ki a nagyközönség elé, hogy "megállt parancsoljon a támadások és féligazságok áradatának". Sheen szerint egy prostituált például lefényképezte a HIV-gyógyszereit és megfenyegetette, hogy eladja a képeket a bulvárlapoknak.

Lauer kérdésére, amely szerint még mindig fizet-e ezeknek az embereknek, a színész elmondta, hogy "ettől a naptól már nem". Sheen reményei szerint azzal, hogy a nyilvánosság elé állt betegségével, segít csökkenteni néhány HIV-pozitív emberben a megbélyegzettség érzését.

"Immár felelősségemnek érzem, hogy jobb ember legyek és segítsek másokon. És remélhetőleg azzal, amit ma teszünk, mások is előmerészkednek és azt mondják +köszönöm Charlie, hogy berúgtad az ajtót+" - fogalmazott a színész.

A filmcsillag szakmai és magánéletét is tönkretette alkohol- és drogfogyasztásban tobzódó életmódja, a CBS 2011-ben kirúgta a Két pasi meg egy kicsi című szériából a sztár egyik kitörése után, amelyben a széria producerét sértegette.

A 2003-ban indult sorozatban Sheen játszotta Charlie Harpert, a nőcsábász agglegényt. A széria a legjobb éveiben a legnézettebb tévés komédiasorozat volt, a szerep az egyik legjobban fizetett színésszé tette Sheent. A sorozat idén ért véget a Sheen helyére beugrott Ashton Kutcherrel az egyik főszerepben.

A szakasz és a Tőzsdecápák sztárja ugyancsak a bulvárlapok címlapjára került, amikor kiderült, hogy több mint 50 ezer dollárt költött el Heidi Fleiss hírhedett hollywoodi kerítőnő klienseként.

Sheen három évvel ezelőtt tért vissza a képernyőre a Nyugi, Charlie! című sitcommal.

A színész háromszor nősült. Az 1990-es években Donna Peele modell volt a felesége. Denise Richards színésznővel 2002 és 2006 között voltak házasok, és két lányuk született. Brooke Mueller ingatlanbefektetővel 2008-ban mondták ki a boldogító igent és 2011-ig voltak együtt, két fiúk született. Sheen tájékoztatta őt az állapotáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×