eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Hatalmas drogfogás a vonaton

Csaknem egy kilogramm kábítószer-őrleményt találtak tasakokban egy nemzetközi vonaton utazó külföldi állampolgárnál a rendőrök. A 27 éves férfit Szolnokon leszállították, őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség járőrei kedden a Budapestről induló nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak egy utast, aki zavartan viselkedett. Ezért a rendőrök átvizsgálták a ruházatát és a csomagjait is, és kábítószer-őrleményt tartalmazó tasakokat találtak.

Az ügyben eljáró Szolnoki Rendőrkapitányságon kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a férfi ellen.

Az MTI úgy tudja, hogy a férfi román állampolgár.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×