eur:
387.73
usd:
357.75
bux:
68180.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Melyik sztárt követik a legtöbben?

Lady Gaga amerikai énekesnő büszkélkedhet a legtöbb Twitter-követővel: több mint húsz millióan követik nyomon világszerte az extravagáns előadó minden online rezdülését.

A húszmilliomodik "kis szörnyeteg" - ahogy az amerikai pop díva hívja rajongóit - a hétvégén csatlakozott az énekesnő Twitter-követőihez. Gaga ezzel rekordnak számító 20,12 milliós rajongótáborra tett szert a mikroblogon.

Justin Bieber kanadai popénekes mindennapjait 18,11 millióan követik nyomon. A tinibálvány ezzel a ranglista második helyén végzett. A legtöbb Twitter-követővel büszkélkedhető hírességek ötös listáján Katy Perry amerikai énekesnő szerezte meg a bronzérmet 15,75 millió követővel.

A negyedik helyen Shakira áll: a kolumbiai énekesnő bejegyzéseit 14,56 millióan olvassák rendszeresen. Rihanna barbadosi énekesnőt pedig 14,49 millióan követik világszerte a mikroblogon keresztül. Barack Obama amerikai elnök a nyolcadik helyen végzett 12,84 millió Twitter-követővel.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×